دبیر انجمن علمی | شماره همراه | استاد مشاور | شماره همراه |
محمد معین جم | دکتر علیرضا مهرگان نیکو |
آخرین اخبار و اطلاعیه
بازدید از کشتارگاه صنعتی دام و طیور
مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید علوم و صنایع غذایی دانشگاه گیلان
کارگاه های آموزشی"کارآفرینی" آبان و آذرماه 1401 توسط انجمن علمی علوم صنایع غذایی
کارگاه نقد فیلم( بررسی چالش های تولید صنعتی غذا، مقایسه غذای سنتی و صنعتی )
معارفه دانشجویان ورودی98 مهندسی صنایع غذایی
کارگاه آموزشی تولید محصولات لبنی
کارگاه آموزشی تولید محصولات لبنی بصورت خانگی با هدف افزایش آگاهی دانشجویان با این حوضه و آموختن عملی آنچه بصورت تئوری فراگرفته اند در تاریخ 18 اردیبهشت 1397 در آزمایشگاه گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی توسط خانم مهندس مشفق به مدت 4 ساعت برگزار گردید. در خلال این کارگاه به توضیحاتی پیرامون تولید محصولات بصورت صنعتی پرداخته شد و در ادامه محصولاتی نظیر ماست 1.5درصد، ماست 4.5 درصد، ماست همزده و ماست میوه ای تولید شد. این کارگاه مورد توجه دانشجویان قرار گرفته و تعداد 31 ن فر در این کارگاه شر کت نمودند.
کارگاه آموزشی غذاهای فراسودمند
کارگاه آموزشی غذاهای فراسودمند با هدف افزایش آگاهی دانشجویان با این حوضه و لزوم وجود این نوع از مواد غذایی در جوامع امروزی در تاریخ 15 اسفند 96 در دانشکده علوم کشاورزی توسط دکتر امیر پورفرزاد به مدت 2 ساعت برگزار گردید. در این کارگاه به موضوعات لزوم وجود غذاهای فراسودمند، سلامتی بخشی آنها و نمونه های موجود نیز پرداخته شد. این کارگاه مورد توجه دانشجویان قرار گرفته و تعداد 30 نفر در این کارگاه شرکت کردند.